Sta weer stralend in het leven!

22R kopiëren

Het gezicht is het eerste waar mensen naar kijken wanneer ze je ontmoet. Logisch, het is het deel van je lichaam waar je voornamelijk mee communiceert. Daarom voelt het ook als erg belangrijk dat dat gezicht er stralend en fris uitziet. Maar iedereen wordt ouder, daar ontkom je niet aan. Gelukkig zijn er geavanceerde technieken om je gezichtshuid er jong en stevig uit te laten zien!

Een flinke oppepper

Wanneer de huid ouder wordt, vertraagt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Dit komt mede doordat de huid minder collageen en elastine aanmaakt. Hierdoor ziet de huid er minder vol en egaal uit. Ook is de kans op vochttekort groter, en daarmee vergroot de kans op rimpels. Omdat de huid minder elastisch wordt, worden de wangen en kaaklijn slapper en gaan hangen. Dit gegeven hoef je gelukkig niet stilletjes te accepteren. Want ook je gezicht kan een flinke oppepper krijgen door middel van de Cryo21.

Behandeling met kou

Cryotherapie is een behandeling met kou die veelal gebruikt wordt om hardnekkig vet te verliezen. Dit zijn vetlagen die je met sporten en gezond eten nauwelijks kwijt kan raken. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, denk bijvoorbeeld aan armen, buik, benen, billen of taille. Maar ook het gezicht kan behandeld worden met de Cryo21, en sorteert meer effect dan afslanken alleen.

Sterk positief effect

Cryotherapie heeft namelijk een sterk positief effect op de huid en weefsels in het gezicht. De positieve effecten zijn:
– versteviging van de weefsels en spieren
– vermindering van rimpels
– volume creëren in de lippen
– verwijdering of vermindering van de onderkin
– huidverjonging
– versteviging en liften van het gelaat

De behandeling

Hoe gaat een behandeling in zijn werk? Tijdens de cryo21-behandeling wordt het vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en neemt de vetlaag geleidelijk af. De resultaten hiervan zijn onmiddellijk zichtbaar, en afgebroken vetcellen keren ook niet meer terug. De effecten die met deze behandeling gepaard gaan, zijn onder meer een snellere bloedsomloop, lymfedrainage en versterking van de spieren.

Ook je gezicht kan een flinke oppepper krijgen door middel van de Cryo21.

Een jonger ogend uiterlijk

Die bijeffecten zijn júíst zo voordelig voor jouw gezicht. De verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en de huid zich gaat vernieuwen. Collageen en elastine zorgen voor meer volume en elasticiteit. Sterkere spieren zorgen voor meer stevigheid in het gelaat, en draagt bij aan een meer gelift gezicht. Doordat de vetcellen in de onderkin afbreken, zorgt dat ervoor dat de kaaklijn strakker en zichtbaarder wordt, wat ook bijdraagt aan een jonger ogend uiterlijk.

Te mooi om waar te zijn?

Een stevigere huid met minder vet, en het is niet eens te mooi om waar te zijn. Uit onderzoek van de Amerikaanse universiteit Harvard blijkt de werkzaamheid én de veiligheid van de behandeltechniek. Ook bleek uit het onderzoek dat de behaalde resultaten blijvend zijn en er nauwelijks tot geen hersteltijd is. Je kunt dus meteen na de behandeling je bezigheden weer hervatten. Maar dan wel met een frisse en gestroomlijnde look!