fbpx

Over mij

Even voorstellen

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Dorien Verdult, en ik ben de eigenaresse van Gezond Gewicht. Na bijna 30 jaar met heel veel liefde en plezier als kapper te hebben gewerkt, heeft mijn rug zodanig veel te lijden gehad, dat ik dit prachtige beroep niet meer kon uitvoeren. In de salon heb ik heel wat gesprekken met klanten gevoerd over hun problemen door overgewicht.

Omdat ik de contacten met klanten niet wilde missen en ik zowel de buitenkant als de binnenkant altijd erg belangrijk heb gevonden, ben ik in 2014 geleden gestart met Gezond Gewicht, om klanten te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

In 2012 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en een jaar later de opleiding van de Advance hogeschool rond coachen en gespreksvoering. Dit was voor mij de ideale basis om mensen te begeleiden met afvallen of aankomen, of mensen te begeleiden die op zoek zijn naar een gezond voedingspatroon, die lekker in hun vel willen zitten en de juiste balans willen creëren. Oftewel: mensen die op zoek zijn naar een gezond gewicht.

Dorien Verdult

Al jaren ervaring!

Cryo2170%
Voeding99%