Voeding

Niet diëten maar lekker en gezond eten

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer in de supermarkt, het ene product beloofd nog meer dan het andere maar wat moet je nu geloven en wat te kiezen ? Door alle suikers die we (onbewust) binnen krijgen kunnen we moe en lusteloos worden, energie om lekker te gaan bewegen is dan vaak ver te zoeken. Door een gezond voedingspatroon kun je daar snel verandering in brengen.

Nee zeggen omdat je het niet hoeft in plaats van dat je het niet mag dat maakt het verschil ! Keuzes maken en genieten van eten en samen zijn, daar werk ik samen met mijn cliënten graag naar toe.

Eten moet een feestje zijn, genieten is dan ook het sleutel woord.

Gezond en lekker eten hoeft zeker niet ingewikkeld of duur te zijn het zal een prachtige uitdaging zijn met een mooi resultaat. Je zult energieker en beter in je vel voelen.

Hoe gaan we te werk?

Graag nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

Heb je na het gratis kennismakingsgesprek een goed gevoel over hoe ik te werk ga dan maken we een afspraak voor een intakegesprek, je wordt gewogen en we kijken naar je huidige leefpatroon en eventuele gezondheidsproblemen. Je krijgt een dagmenu waar verschillende ontbijtjes, lunches en tussendoortjes op staan, ook krijg je richtlijnen voor o.a. hoeveelheden voor gezonde warme maaltijden. Denken in mogelijkheden i.p.v. wat er “allemaal niet mag“ er is altijd wel een alternatief.

Lekker eten met verse ingrediënten en zo min mogelijk zakjes en pakjes, gewoon bewuster zijn van wat en hoeveel je eet. Het werkt echt !

De eerste weken zien we elkaar iedere week, je gaat een eetdagboekje bij houden dat we tijdens het consult samen doornemen. Ook wordt je ieder consult gewogen, nemen we alles door waar je afgelopen week tegen aan bent gelopen en kijken we hoe je komende week eruit ziet. Zodra je je nieuwe eetpatroon meer eigen hebt gemaakt kunnen we er wat langere tijd tussen laten.

Zolang je het nodig hebt zal ik je stok achter de deur zijn.