fbpx

Voeding

Afvallen is maatwerk, samen gaat het lukken!

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer wanneer ze in de supermarkt komen. Het ene product belooft nog meer dan het andere, hoe weet je nu wat je kunt geloven en wat je moet kiezen? Door alle suikers die we (onbewust) binnenkrijgen, kunnen we moe en lusteloos worden. Energie om lekker te gaan bewegen is dan vaak ver te zoeken. Door een gezond voedingspatroon kun je daar snel verandering in brengen.

Het verschil

Wat het verschil maakt? Nee zeggen omdat je iets niet hoeft, in plaats van omdat je het niet mag. Keuzes maken én genieten van eten en samenzijn hoort allemaal bij een gebalanceerd leven. Juist ook op die manier kun je werken aan een gezond BMi. Zie het als een prachtige uitdaging met een mooi resultaat: een energieker gevoel en beter in je vel komen te zitten!

Hoe gaan we te werk?

Graag nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek plannen we een intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we wat de oorzaak van jouw overgewicht is. Wanneer we de oorzaak hebben achterhaald, kunnen we een plan van aanpak maken. We denken hierbij na over wat je wilt, wat je nodig denkt te hebben, enzovoorts.

Een goede mindset

Er zijn verschillende manieren om af te vallen, maar wat past het beste bij jou? Afvallen valt of staat bij het maken van keuzes en een goede mindset. Dat betekent dat je leert denken in oplossingen in plaats van in beperkingen. Alleen al die omslag geeft energie, en als coach help ik je hier graag bij!

Ga eens bij jezelf te rade – hoe vaak antwoord je op onderstaande vragen met ‘ja’?

 • Wil je alleen een gezonder eetpatroon?
 • Wil je een nieuwe lifestyle?
 • Wil je een reset? Eerst de oude rommel even opruimen?
 • Wil je echt van je snaaimomenten af?
 • Wil je nu echt kilo’s verliezen en ze eraf houden?
 • Wil je weer lekker in je vel zitten en je energieker voelen?

Het kan allemaal, ik ga je erbij helpen!

Afvallen is maatwerk. Als coach help, inspireer, informeer, en motiveer ik je!

Maatwerk

Afvallen is maatwerk, maar samen gaat het lukken. We kiezen het juiste programma voor je, zodat je kunt afvallen op een manier die bij jou past.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • gezonder eten
 • minder calorieën
 • geen geraffineerde koolhydraten
 • geen pakjes en zakjes
 • intermittent fasting
 • Reset36

Reset36

Reset36 is een nieuwe methode bij Gezond Gewicht. Steeds meer kreeg ik de vraag naar directe ondersteuning bij het afvalproces. Met Reset36 kan ik dat nu aanbieden. Reset36 bestaat uit een programma van voedingssupplementen, meer inspanning en ontspanning, voldoende drinken en verschillende manieren om te eten. Een complete aanpak!

Nieuwe kennis

In de zomer van 2018 werden veel nieuwe onderzoeken op het gebied van afvallen gepubliceerd. Zo kwam er opeens een bult nieuwe effectieve kennis naar voren die mensen kon helpen hun gewicht te beheersen. Uit die kennis is Reset36 ontwikkeld. Na uitgebreide testen ondersteunt de methode nu dagelijks vele mensen bij het verliezen van overtollig gewicht, in samenwerking met een coach.

Het programma

De kern van het programma is dat je minder koolhydraten tot je neemt en meer proteïnen. Op die manier kan de vetverbranding worden gereset. Om het gemakkelijker te maken biedt Reset36 ook maaltijdvervangers, shakes en repen aan die veel proteïnen en weinig koolhydraten bevatten. Hoe het precies werkt? Klik op Reset36.

Afvallen is maatwerk, samen bereiken we meer en bereiken we betere resultaten. Als coach help, inspireer, informeer, en motiveer ik je!