fbpx

Reset36

Restyle your life, reset your body

Reset36 is nieuw bewezen effectief afvalprogramma dat is opgebouwd op basis van de laatste inzichten op het gebied van afslanken. Uniek aan dit programma is de combinatie van de supplementen (ampullen, probiotica, vezels en vitaminen) en de keuze in voeding.

Afhankelijk van de oorzaak van je overgewicht, je levensstijl en je eigen voorkeuren zijn er drie manieren om te eten:
- Biologische maaltijdvervangers
- Gemakkelijke zakjes en repen
- Lekkere Reset36-recepten

shutterstock_48675868

Combineer naar wens

De eerste twee dagen van een week eet je weinig koolhydraten. Op die dagen is het gemakkelijk om met maaltijdvervangers te werken. Vervolgens eet je vijf dagen iets meer koolhydraten. Gedurende die dagen kun je lekker experimenteren met recepten of combinaties maken. Zo gebruiken veel mensen twee Juvo-maaltijden op een dag en eten ’s avonds vlees, vis of gevogelte met veel verschillende groenten. Probeer altijd meerdere groenten, warm en koud, tegelijkertijd te eten, zo kleurrijk mogelijk.

Inhoud Reset36-box

De zwarte Reset36-box bevat voor 36 dagen:
- 36 ampullen met pipet
- 14 zakjes probiotica met vezels
- 30 capsules vitaminen, probiotica en Q10
- 7 detox – poeder - sticks

De 36 glazen breekampullen bevatten een samenwerkende combinatie van vloeibaar L-carnitine en vloeibaar chroom. Chroom helpt je suikerspiegel stabiel te houden. Het draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. L-carnitine is een lichaamseigen en in water oplosbaar aminozuur. Het speelt een belangrijke rol bij het omzetten van vrijgemaakt lichaamsvet in energie.

Probiotica met vezels bevat prebiotica, glutamine, aloë vera, vitamine A,C, D en calcium. Calcium draagt bij aan het goed functioneren van de spijsverteringsenzymen. De capsules bevatten Pro-ven A-Z multivitaminen en mineralen, probiotica en Q10. Dit draagt bij aan een gezonde weerstand, energie, en spijsvertering. Detox sticks ondersteunen de afvoer van afvalstoffen.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst plannen we een intakegesprek waarin we in kaart brengen welke vorm van overgewicht je hebt. We beantwoorden hierin vragen als:
Wat is de oorzaak van je overgewicht?
Eet je te veel?
Eet je verkeerd?
Beweeg je te weinig?
Waarom eet je te veel of verkeerd, waarom beweeg je te weinig?

Als we de oorzaak weten van jouw overgewicht, kunnen we ook de juiste oplossing vinden. Vervolgens plannen we een startdatum waarop we het traject beginnen en stellen we een duidelijk, concreet en meetbaar doel op. Als coach help, inspireer, informeer en motiveer ik je tijdens deze nieuwe uitdaging.

Reset je energie-verbranding

Je lichaam vindt het het gemakkelijkst om glucose te gebruiken als energiebron. Dat kost het lichaam namelijk minder moeite (energie) in vergelijking tot het verbranden van vet. De reset van je verbranding betekent dat je in 36 dagen je lichaam stimuleert om sneller en vaker te wisselen tussen glucose-verbranding en vetverbranding. Kortom: je verbetert je metabolisme. Door intermittent fasting wordt dit proces een stuk gemakkelijker.

Wat is intermittent fasting?

Eigenlijk is het principe van intermittent fasting heel gemakkelijk. Je eet afwisselend een periode wel en een periode niet. In dit geval eet je in een tijdraam van acht uur je maaltijden, en de overige 16 uren van de dag eet je niet. Zo kun je bijvoorbeeld tussen 12:00 uur en 20:00 uur drie maaltijden tot je nemen, en de rest van de tijd niets. Wel drink je voldoende in deze ‘vastenperiode’.

We zijn allemaal opgegroeid met het advies drie maaltijden per dag te eten en drie keer een tussendoortje. Onderzoeken hebben geleid tot nieuwe inzichten die eigenlijk heel logisch zijn. Door over de hele dag verspreid te eten (vooral koolhydraten) wordt er continu glucose aangemaakt en opgeslagen in je bloed, lever en spieren. Gebruikt je lichaam de glucose niet, dan wordt het opgeslagen als vet. Zolang er glucose in je bloed zit kún je ook geen vet verbranden. Met Reset36 helpen wij de voorraad glucose te verlagen en ondersteunen we de vetverbranding.

Hoe reset je de verbranding?

Het Reset36-programma neemt je stap voor stap mee in dit proces, Als coach leg ik je alles uit en voorzie ik je van alle nodige informatie. Ik ben er van overtuigd dat echte verandering pas plaatsvindt als je kennis en inzicht hebt in waar je mee bezig bent.

Met het Reset36-programma verander je van een glucose-verbrander in een vetverbrander. Als je meerdere keren per dag koolhydraten eet, blijft je lichaam deze gemakkelijke vorm van energie verbranden. Alle overtollige energie wordt dan opgeslagen als vet. Doordat je met behulp van de supplementen en de maaltijdvervangers/recepten vooral proteïnen eet en doordat je 16 uur per dag niet eet, stimuleer je je lichaam om vet te verbranden en dan vooral het opgeslagen vet rond je middel.

Hoe verbrand je vet?

Opgeslagen vet moet losgemaakt worden en via het bloed in de cellen terechtkomen om verbrand te worden. Losmaken kan door een inspanning waarbij je hartslag even flink piekt. Wandel elke ochtend en avond en probeer om ’s ochtends tien tot twintig seconden hard te lopen, raak eventjes buiten adem. Verder helpen de supplementen om het vet uit je bloedbaan in de ‘verbrandingscellen’ te krijgen.

Blijvend veranderen

Als je je lichaam weer hebt geleerd om te switchen tussen glucose- en vetverbranding, heb je een basis gelegd om vervolgens je gewicht te beheersen. Jij bent de baas, jij bepaalt wat je eet en wat je verbrandt.