fbpx

Cryo21

Cryo21

Een gezond en fit lichaam start altijd met een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Maar wat als je nou net op die specifieke delen van het lichaam (buik, billen, heupen enzovoort) vetrandjes hebt die maar niet willen verdwijnen? Dan biedt de Cryo21 de oplossing!

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek waarom Gezond Gewicht bij jou past.

Cryo21 – cryotherapie

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0° en -10°C. De temperatuur van de huid wordt in zeer korte tijd teruggebracht tot 8°C. Hierdoor ontstaat er een thermische schok in de vetcellen. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood en worden via de natuurlijke weg mee afgevoerd.

Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken, maar ook op het gebied van versteviging, zowel voor het lichaam als het gezicht.

De behandeling duurt slechts 20 tot 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. De behandeling is volledig pijnloos, snel en betaalbaar.

Het is het allernieuwste op het gebied van cryotherapie. Doordat er manueel gewerkt wordt met een grote of kleine kop, is de behandeling geheel veilig en kan er op vrijwel alle probleemzones gewerkt worden.

Mogelijkheden met de Cryo21

  • verwijderen van de vetcellen
  • versteviging van de huid (zowel lichaam als gezicht)
  • vermindering cellulite
  • stimulering bloedsomloop
  • lymfedrainage

Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat met de behandelingen van de Cryo21 vetweefsel op een veilige manier afgebroken wordt terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat behandeling in zijn werk?

Allereerst doen we een intakegesprek, waarbij we je wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor € 50,- kun je een proefbehandeling ondergaan en wordt voor aanvang van de behandeling de zone opgemeten en maken we een foto. De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur, wordt een specifieke crème/gel aangebracht op de zone waar we gaan werken. De temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan. Integendeel: deze behandeling is aangenaam en relaxed.

Na de behandeling meten we opnieuw, zodat je het resultaat meteen ziet.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om een mooi resultaat te verkrijgen. Het resultaat dat je hebt bereikt, is blijvend. Een vetcel die verwijderd is, is ook definitief verwijderd. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen. Je lichaam heeft die tijd nodig om alle afvalstoffen mee af te voeren. Ik adviseer daarom ook om dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.