fbpx

Goede voornemens? Een fluitje van een cent!

goede voornemen

Een nieuw jaar, dus het is weer zover. De tijd voor goede voornemens is weer aangebroken. En dit keer, zo zweer je, kom je écht van die laatste kilo's af. Je meldt jezelf aan bij de lokale sportschool, voegt extra veel groenten en fruit aan je voedingspatroon toe en slaat al het lekkers wat je wordt aangeboden af. Maar na een paar weken of maanden gebeurt jaar na jaar hetzelfde: je merkt dat die slanke lijn maar moeilijk te verkrijgen is en je motivatie ebt weg.

Goede voornemens opgeven

Wist je dat tot wel 80% van de Nederlanders op 1 januari start met goede voornemens, en er binnen een paar weken weer mee ophouden? Dat heeft verschillende redenen. Zo vinden veel mensen de druk te hoog, is het moeilijk om haalbare doelen te stellen en daar gemotiveerd voor te blijven én zien mensen niet snel genoeg effect van hun nieuwe leefstijl. Als dit ook voor jou geldt: geen nood. Het is nooit te laat om lekkerder in je vel te zitten, zodat ook jij weer vrolijk en met trots naar jezelf in de spiegel kunt kijken.

De wetenschap heeft niet stilgestaan

Een veelgenoemde reden om de handdoek in de ring te gooien, is dus het uitblijven van gewenst effect. Dat is niet vreemd, want de eerste kilo's vliegen er relatief gemakkelijk af. Maar juist die laatste vetlaagjes zijn maar moeilijk kwijt te raken. Helaas, veel sporten betekent dus lang niet altijd een strak figuur vrij van 'probleemzones' en cellulitis. Dat klinkt weinig hoopgevend, maar gelukkig heeft de wetenschap ondertussen niet stilgestaan!

Innovatieve methode

Cryo21 is een innovatieve methode om vet te verliezen en jouw huid sterk te verbeteren. Op die manier kun je lokaal vet aanpakken op probleemgebieden zoals je buik, armen of benen. Het is geen afvalmethode, maar een middel om juist die laatste vetrandjes te verliezen die je er maar niet afgetraind krijgt! Het mooiste? Het resultaat is blijvend, de afgebroken vetcellen keren niet meer terug én je huid krijgt een enorme oppepper.

Het is nooit te laat om lekkerder in je vel te zitten.

Pijnloos en snel

Het woord 'Cryo21' verraadt al wat de techniek achter deze methode is: 'cryo' betekent namelijk 'kou'. Dit is een behandeling met een pijnloze behandelkop. Er wordt dus géén gebruik gemaakt van zuignappen, die pijnlijk kunnen zijn en blauwe plekken of roodheid kunnen veroorzaken. Tijdens de Cryo21-behandeling wordt de behandelkop op het deel van je lichaam geplaatst waar jij zo graag verandering wilt aanbrengen. De kop zorgt ervoor dat de vetcellen worden afgekoeld, en gaan kristalliseren. Vervolgens worden ze op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Een ontspannen ervaring

Een Cryo21-behandeling is een ontspannen ervaring. De behandeling duurt rond de dertig minuten en is daarmee maar een kleine tijdsinvestering. Aangezien je een heerlijke massage krijgt, is het ook nog eens een moment waarop je heerlijk tot ontspanning kunt komen. En na de behandeling? De zone oogt slank, strak en er komt een mooie, gladde huid tevoorschijn. Kortom: Cryo21 is een comfortabele én snelle manier om jouw ideale figuur te bereiken. Goede voornemens zijn daarmee dit jaar voor jou een fluitje van een cent!