fbpx

Geen rimpels en wallen dit najaar!

wallen en rimpels

Oud worden is mooi, oud zíjn is… niet iets wat al te zichtbaar hoeft te zijn. Maar helaas ontkomen we er niet aan. Grijs haar, kraaienpootjes, rimpels, het zijn allemaal tekenen van het passeren van de jaren. Vaak denken we dat rimpels de grootste boosdoeners zijn op het gebied van een oudere uitstraling, maar dat is niet helemaal waar. Want wist je dat huidverslapping vaak van grote invloed is op hoe oud je wordt geschat?

Waar komt het vandaan?

In het algemeen krijgt elk persoon meer last van de zichtbare rimpels en wallen in het najaar. Door het weinige zonlicht verdwijnt de levendige en zomerse uitstraling van je gezicht. Ook is het koudere en wisselvallige weer van invloed. Tijdens koudere maanden is de huid door schrale buitenlucht en droge verwarmingslucht een stuk droger. Daardoor ontstaan sneller droogtelijntjes en schilfertjes. De huid oogt dof en ouder dan wanneer de huid voldoende vocht kan vasthouden.

De oplossing

Om je huid uit deze najaarssleur te halen kun je de effectieve techniek van Cryo21 inzetten. Wellicht heb je wel eens van deze methode gehoord, maar mogelijk voornamelijk in relatie tot efficiënt afslanken. Maar de techniek kan ook gebruikt worden voor huidverbetering. Middels een plaatselijke behandeling verstevigt Cryotherapie het weefsel van het gezicht. Deze versteviging zorgt ervoor dat de normaal diepliggende wallen als het ware 'gevuld' worden en in een oogopslag verdwijnen. Op dezelfde manier neemt Cryo21 je rimpels onder handen.

Pluspunten

Cryotherapie krijgt steeds meer bekendheid onder de therapeutische en esthetische behandeling en steeds meer mensen weten de weg naar een behandeling te vinden. Dit komt onder andere doordat het mogelijk is om heel gericht op verschillende zones te behandelen. Door de behandelkop is de technologie multi-inzetbaar. Al vanaf de eerste behandeling zijn er merkbare resultaten.

Aanpak van Cryo21

Het Cryo-apparaat werkt op het gezicht anders dan bij vetverwijdering. Voor het gelaat wordt het apparaat op een iets hogere temperatuur ingesteld. Dit zal ongeveer -2 graden worden. Wanneer de behandelkop op temperatuur is, brengt de specialist het voorzichtig aan op de gewenste behandelplek. Hooguit ervaar je wat kou op de huid, maar verder is de behandeling geheel pijnloos. De kou ondersteunt de huid bij de productie van microcirculatie en het verhogen van de aanmaak van collageen en elastine. Deze stofjes maken de huid stevig en elastisch, waardoor je met een jongere en frissere uitstraling de deur uitstapt.

Specifieke behandelmogelijkheden

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Cryo21? Vraag jouw specialist naar de specifieke behandelmogelijkheden voor jouw vraagstuk. Of je nu ondersteuning wilt bij afslanken of de huid wilt verjongen, de huidige koudetechnologie brengt het binnen handbereik. Andere zones die behandeld kunnen worden met de Cryo21:

  • Halsgebied
  • Rijbroek
  • Armen
  • Buik
  • Heupen
  • Billen
  • Kuiten