fbpx

Deze zomer voel jij je goed!

zomer

Een steeds warmer wordend zonnetje, dagen die lengen, bomen die voorzichtig maar zeker hun bladeren weer laten groeien. Allemaal tekenen dat de zomer nu eindelijk echt in aantocht is. Heerlijk natuurlijk, want vaak is het een periode van vrijheid, vrolijkheid en verre reizen. Maar ook wanneer je thuisblijft, voel je je vaak positiever en blijer. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan dat alleen een grote belemmering vormen.

Onzekerheid

Onzekerheid over je lichaam is vaak een stuk veelomvattender dan wordt gedacht. ’s Ochtends bij het aankleden wordt gevoelsmatig de eerste hindernis al opgeworpen, want wat trek je aan? Op warme dagen is de kleding vaak behoorlijk onthullend. Omdat je niet gewend bent zoveel huid te zien, kan het best lastig zijn je hieraan over te geven. Daarnaast kan je gedurende de dag te maken krijgen met een enorme belemmering: schuurplekken. Ontzettend veel vrouwen hebben last van deze brandende, prikkende en pijnlijke plekken waar de dijen tegen elkaar schaven tijdens lopen.

Mogelijkheden

Maar naast lichamelijke ongemakken, kan je er ook mentaal klachten van ondervinden. Je voelt je niet lekker in je vel, hebt het gevoel dat je extra snel warm en oververhit bent en voelt je onzeker of niet aantrekkelijk. Los van het feit dat iedereen, op welk gewicht dan ook, waardevol is en schoonheid bezit, kan het prettig zijn om wat fitter de zomer in te gaan. Er zijn verschillende manieren om dat op toegankelijke wijze voor elkaar te krijgen. Zo is beweging essentieel. Er is een enorm scala aan mogelijkheden voor beweging. Zowel vanuit huis als op locatie in een sporthal of sportschool kun je aan de slag met een sterk en gezond lichaam.

Juiste keuzes

Maar de belangrijkste stap naar een gezond gewicht, schuilt in een goede relatie met voeding. Voor veel mensen geldt dat voeding een middel voor beloning of straffen is: je mag
iets lekkers wanneer je het verdient, en anders niet. Daarnaast eten mensen vaak uit emoties of verveling. Je hebt niets te doen en gaat dus maar snaaien, of trakteert jezelf op chocolade en lekkers wanneer je verdrietig bent. Maar voeding is in de kern geen middel voor troost, comfort of tijdverdrijf. Het is een manier om je lijf te laten functioneren. Door jezelf deze denkwijze aan te leren, wordt het gemakkelijker om de juiste en verstandige keuzes te maken en overtollig gewicht kwijt te raken.

Cryo21

Heb jij hard gewerkt en ben je op een mooi gewicht aangeland? Dat is ontzettend fijn. Om de contouren van je lichaam te benadrukken en jouw gewichtsverlies te ondersteunen, is cryotherapie aan te raden. De Cryo21-methode kan verschillende lichaamsgebieden gericht behandelen, zodat je ook die laatste lovehandles, de onderbuik of bovenbenen kunt aanpakken. Zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken kunnen behandeld worden door de kleine behandelkop.

Weer fit en zelfverzekerd

Naast het verbeteren van je contour, helpt deze methode ook bij het verminderen van cellulitis. Cryo21 ondersteunt de huid bij de afvoer van vetcellen en afvalstoffen en bevordert de doorbloeding. Op die manier wordt de huid steviger, strakker en gladder. Ook voor het halsgebied, het gezicht en de armen gelden deze positieve effecten en kan de Cryo21 ingezet worden. Zo kan jij je dit jaar weer fit, sterk én zelfverzekerd in je zomerkleding vertonen!