Blijvend slank een droom? Jouw droom komt uit met Cryo21!

31R kopiëren

Je sport regelmatig, eet gezond en probeert genoeg water te drinken. Je leeft heel bewust, je wilt immers goed voor je lichaam zorgen. Dat merk je ook: je bent energiek en hebt een goede conditie. Maar hoe kan het dan dat er toch altijd nog een laagje vet op die onderbuik achterblijft? En waarom kom je maar niet af van die vetrandjes aan de zijkant van je lijf? Daar is een heel duidelijke reden voor.

Opbouw lichaamsvet

Om het antwoord op die vraag te kunnen geven, moet je weten hoe het lichaamsvet is opgebouwd. Lichaamsvet is namelijk opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven zit net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed. Daardoor is deze laag moeilijker aan te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar je wilt er natuurlijk wel vanaf!

Vetcellen bevriezen

Cryotherapie is een manier om ook van die laatste vetjes af te komen. De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator het vetweefsel nauwkeurig gekoeld. De behandelkop bereikt een temperatuur van -10 graden celsius. Hierdoor gaat de temperatuur van de huid in snel tempo van 34 graden naar ongeveer 4 tot 6 graden. Voor jou voelt het niet koud aan, maar de vetcellen kunnen niet tegen de kou en kristalliseren. Vervolgens worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze ook niet meer terug.

Positieve effecten

Cryotherapie heeft naast afslanken nog veel meer positieve effecten op je lichaam.

Cryotherapie:
– versnelt de bloedsomloop, verwijdert giftige stoffen
– vergroot calorieverbruik
– verwijdering of vermindering van cellulite
– vermindering van vetcellen
– lymfedrainage
– versteviging en versterking van de spieren
– contourverbetering en afslanking van het lichaam

Cryotherapie is een manier om ook van die laatste vetjes af te komen.

Resultaat

De hoeveelheid behandelingen en duur van de sessie is afhankelijk van het te behandelen gebied, maar op het resultaat van een behandeling hoef je niet lang te wachten. Onmiddellijk na de behandeling zie je direct en blijvend resultaat. Het effect van de Cryo21 is te vergelijken met liposuctie, maar dan zonder de operatie en hersteltijd!

Te behandelen zones

Er zijn verschillende zones die je kunt behandelen.
– gezicht
– hals en décolleté
– dubbele kin
– armen
– borsten
– lovehandles
– buik
– rug
– billen
– rijbroek
– dijen
– kuiten